hela livet var ett disco

hej hallå! min vardag rullar på så jag knappt hinner andas/tänka eller sova! är kronisk bakis och 24/7 brölfull, lever livet alltså med andra ord! idag har jag dock bara sladdat fyrhjuling med alfred och ikväll filmys med bröligast klassen! men först blir det både ny färg i mitt hår och en annan längd på mitt fagra svall! och imorn ska jag och löka på kryllet och typ gå in i väggen...närå ska vara levande även i slutet av arbetspasset. annars då? jo studentveckan och burträskbingon är igång vilket bland annat innebär, frulle på max,  käka mask, mycket frensch, glassgubbe, krök 24/7, spöa idrottsklass i brönboll, fira olle, vattenkrig, betygsnack och annat sköj. nä men mannar nu ska jag trycka grillat. peace out!
 
 

mat, lök, varmt repeat

har skrivit en låt som sammanfattar turkiet resan lite enkelt! enjoy
 
eat, sleep, rave repeat
mat, lök, varmt repeat
sleep, sleep, sleep repeat
hitta wifi, chips, drink repeat
pool, madrass, undervattenskamera repeat
äckliga efterätter, chips, strul repeat
fula selfies, dansa på barer, strula lite till repeat  
dans, lök, brölfull repeat
bli bränd, bli brun, få blåmärken repeat
lära ut norrländska, göra sönder en toa, gå in i fel lägga repeat
djupa samtal, fatta vilka fina människor alla är, kramas repeat
brölfull, bästa klassen, vill aldrig lämna er repeat.
 
jag är osignad och så men som ni ser är mina förutsättningar rätt bra med en sån här fösta hitt att komma ut med. bara höra av sig för autograf eller typ hör av er om ni ba vill hitta på nått är egentligen ingen big deal. 
 
 
 
 

borta med vinden, hejdå!

imorgon efter svenska- nationella tal har jag bockat av sissta arbetet för gymnasiet.
imorgon ska jag packa klart min resväska.
imorgon ska jag och min klass sätta oss i ett plan.
i en vecka ska jag och mina finaste klasskompisar befinna oss under solen och ba va.
ba va och ba hare sä jävla NAJSSSSS 
mvh lyckligaste människan i världen
 
 
 
 

mvh borde gå och lägga mig

godkväll mannar! eftersom klockan är mycket och jag ska gå upp tidigt imorgon så tänkte jag göra ett långt inlägg med bilder från min mobil som jag lagt över till datorn (dock bara utvalda guldklimpar=dom lökigaste) för att uppnå maximal trötthet imorgon:) yä det låter moget och rimligt lets do it!
 
gladaste/färskaste/lökigaste/lyckligaste 19 åringen och vackra sagolandet i Bmoran.
katten utan namn :'( han var dock rätt fin där (ska försöka tänka på det när han kommer släpandes på nästa rätta) 
såhär mäktigt ser huset ut på vintern genom fisheye lite upp och ner. coool jao 
bästa sparkarvädret vintern 2014, vill du ha några magmunkar till det eller var det bra så?
forever (foreverlyn) tintin och kapten haddock (<3) samt min knasigaste springrunda i år.
fin poesi på självaste stjärte-dan samt osocialste fisen (skojja dejtade henne flertalet gånger på donken)
skolmat som är för spännande för min smak och en lycklig en efter ett lyckat springtest :')
FUCK you till UMÄ busseN som far fem min för tidigt så man måste ta bilN så man hinner ikapp den så man kan köra om den och räcka fuck you! DARTH håller med.
ett stycke saft/kak kalas, ett stycke demon som tagit över lovisas kropp, ett stycke alvöra och ett stycke fight med saxen (ingen vann)
EU:s kanske lökigaste bild MVH ostkroks hud. KRÖK #brölfull jaoooo tagga turkey
 
men bilden som jag är mest stolt över att jag fångat under hela min Iphone karriär är utan tvekan:
 
finns inga ord på det här jävla språket som kan ge denna bilden rättvisa. blir tårögd vid tanken att jag fångade denna skapelse. ah emilia du äro det fagraste<3
 
 
 
 
 

jag vill inte vara ensam jag försöker bara verka stor

lysnnar på björnstammens nya skiva från och till jobb och skola, hämtning och inköp av både det ena och det andra, har som blivit en vän som jag pratar med. finner lugnet när de sjunger "vi är oändligt långt ifrån att förstå varan men jag tror att vi gör det ibland" och känner igen mig så det känns i kroppen i som vanligt och gråter nästan en skvätt till hatar allt "se dig om en dag är allting borta" när jag tänker på alla som inte kommer finnas lika nära mig som förut. är detta vad som händer när man jobbar fem dagar i veckan, går skola och man sitter i bilen cirka tiden som blir över? i sånna fall får jag presentera min nya kompis "i förhållande till" som jag känner igen mig i på alla sätt och vis. (detta blev ett flummigt och trött inlägg och jag ber om ursäkt) godnatt ögona böjj!
 

kommer aldrig härifrån, stanna hos mig!

hej åh hååå! har aldrig haft så mkt att göra hela tiden! skola, utflytt, skjutsa föräldrar och syrran överallt, handla, jobb här och där samtidigt som jag försöker ha ett socialt liv (vill ju mest bara hänga med alla underbara brudar som finns i min omgivning och hänga i birjerstugan när det blir klart), men mest måste jag göra bort skolan. ska bli så fruktansvärt skönt när jag kan bocka av allt och bara ha studentresan i sikte. som förövrigt det bara är 10 dagar kvar till (hela världens glädje samlad i mig). tänkte att jag ska ha lite visning i birjer sen när jag fixat klart där och göra ett inlägg med tusen bilder från turkiet sen när jag kommer hem från turkiet för att kompensera den absoluta ekot som vilat över bloggen aldelens för länge! nu har du lovat det klara! tänkte ju också nämna att jag vunnit en toffifee låda med typ tusen godis i. lol "ska försöka va nyttig fram till turkiet" kan ju slänga sig i väggen! fettbomb here I come *gör kanonkula i poolen*. nä men vi hörs grabbar!
min bästa fångst <3 

RSS 2.0