drömmer om fosilodöda koraller

åt lite mat i lugn och ro i köket när alva och alfred (min lill kusin) kom in och pratde om döden (!!!!!!). tilllslut så kom alfred fram till att han redan varit död en gång. och frågade om inte pappa också varit det nångång. hela händelsen slutade med att alfred dog ännu en gång fast på kösgolvet. vissa ska då alltid va värst!


eats a snack while making a snack

loooov är det ända jag har att säga! och satan vad det ska bli skönt! ska inte göra något produktivt alls!
 

a good day

nu är kladdkakan klar som jag ska ta med mig imorn till min tjockisklass♥ imorn blir det middagsdejt, bio och körningar! vet inte vad jag är mest taggad på. tror ändå kladdkakan står ganska högt upp på listan! (ska inte ens provsmaka, inte röra den. eller vafan kanske måste smaka en lill bit för att kolla om den är bju bar!)
såhär smal kommer inte min hals vara efter imorn!! taggelitagg!

thrift shop

varför känner tumblr mig så bra?
 

                 


 

 

mothership

skulle helst i denna stund ligga nerbäddad i min säng. med en godispåse. i mina mjukisar. stirrande på serier. med en liten syster som kommer med efträtt. (:PpPPpppP och så gör jag det)
 

alla kejsare står nakna

hej hopp! såhär ljust är det alltså i mitt rum. bästa på länge. börjar inte gråta om vädret börar luta sig mer till det soligare. taggad på vår är vad jag är. fan vad jag längtar efter sommar, värme, jobb, lov, köra bubbla. (lägg märke till mittt långa hår som aldrig  i mitt livslånga liv varit såhär långt!!)
 

 
 

jag är likadan

godnatt vänner och ovänner. 
 
 

om vingarna bär

imorn är det krogen som gäller.

va ska man ta livet av sig när man ändå inte får höra snacket efteråt?

 
 
 

jag saknar dig.

gjorde i stort sett inget på skolan idag och kommer inte göra något imorn eller fredag heller men det gör inget. eller jo, idag fixade vi i studion till våran film. blev så mysigt så jag tror jag flyttar in. annars rullar allt på, får hela tiden för mig att jag måste hem för att plugga körkortsteori för att klara av körkortet........men det har jag ju redan(:pPpppPPpP) later losers! (en pik till alla som inte tagit det än) nä skojja lycka till!

mycket vill ha mer, det är så vi skapar problem.

förstå att jag har sett ut såhär. känns som ungefär tio års sen, men det var i slutet av sommarlovet. tror ni jag är taggad på turkiet (158dagar kvar) eller?

can't hold us

jag är så jävla glad och ni får inte veta varför.

grandpahs style

gårdagen bjöd på massor av allt!! skratt, dans, prat! hade det så bra man kan ha med mina favorit människor. helt underbart. evelyn (som vi firade) fick en kappsylöppnare som satt fast på ett iphoneskal, eftersom vi (mest jag och min tuffa mormor attityd) är rädd om henes tänder (hon tror hon är badass som öpnnar flaskor med tänderna men hon har fel). bjuder på bilder som inte är mina!!

jag är en vampyr

har inget att skriva. ska på 18års fest imorn. det är ewstär vi firar. jag är taggad. ajdö.

bara grymt mycket fulare

kännde piken till mig...

same love

finaste musikvideon på länge, låten är inte så dålig heller! bara 165 dagar kvar idag. mohahah

when we were winning

min lugg är längre än nånsin och jag har en finjävel i pannan som jag tror kommer bli ett horn (med tanke på smärtan) så inom snar framtid kommer jag ha utvecklats till en enhörning mest troligt. godnatt!

wild world

har längtat att ha något att längta till och nu har jag det och jag är så jävla glad!

norrlands exotiska paradis

har haft det så bra som man kan ha i fjällen. förätit mig, föråkt mig, förälskat mig i lanskapet och vädret. skulle lätt kunna bo på en bergstopp om det inte ska blåsa så förbannat mycket hela tiden. nu bär det snart av till skehamn (crimetown) där jag ska hämta upp Moa och Celleste för att sen åka in till stan och träffa några till brudar. vi ska planera en resa till någon varmare plats. ADJÖ!

tomma ord för döva öron

blogg.se can suck my non-existent dick!! skrev just ett inlägg på en mil som inte sparades......

natten är vacker, du är som natten

i helgen har jag kört aha bil med en kamera mellan jag och Cellans axlar, fått konstiga och förvånande blickar, bastat, kört en ny (ny) bil, ätit tre lyxschake på tre dar, åkt slalom med Cellan i klutmark (?) i snöstorm, fått skjuts halvägs hem och nu packar jag för imorn åker jag iväg på nya äventyr mot fjällen (LOL äventyr kommer de inte bli för jag har laddat ner 1000002 disney filmer som jag och mamanda ska se).

RSS 2.0