ett fel närmare rätt


vackraste flickan i världen så det så

 

det är så jag säger det

för ett år sen var jag förvirrad och förtvivlad. jag hade just börjat teknik och jag kännde mej osmartare än någonsin. jag övertalade mej att det bara skulle kännas så i början. dagarna gick och blev till en vecka eller två. det känndes bättre men hjärnan hängde fortfarande inte med som den borde. hur ska jag orka det här i tre år tänkte jag om och om i huvudet. jag gick till syon och fick reda på vilka linjer som hade platser kvar. media. hmm.....alltså media. då måste man ju va teknisk. jag kan ju knappt med en mikrovågsugn. aja kan ju inte var värre en en timmes matte varje dag och så bestämmde jag mej för att prova på media och idag är jag gladare än någonsin. går bästa linjen och har bästa klasskompisarna. kunde inte ha blivit bättre lixom!!
 
    

true colors

nu är sommarlovet slut och jag är taggad på skola faktiskt! men det skulle inte ha gjort nått om de hade varit någon vecka bort. fast saknar min klass. så det ska bli skönt och idag har jag och amanda färgat håret på varandra och jag fick en mörkare hårfärg och hon en röd. nu tror jag vi ska lata oss i bubbelpoolen.

the house wifes of the gula huset

nu är det såhär att jag och amnada har flytat ihop och ska stå på egna ben i en vecka! vi ska bli både mästerkokar och livsnjutare (livsnjutare= vi har bubbelpool och bastu). vuxen poängen strömmar in. nä nu ska vi se på våra nära vänninor på tv. (för er som inte förstod= the real houswifes of newyork)
 

hjärtafjärta

 
 
nu är det färdig packat och imorn drar vi iväg mot barcelona. ska bli jätte skönt. sitter ute och chillar  med töntiga syster och taggar morgondagen!! ha det bra utan mej i veckan alla.

Do you do marathons?

Me: Bitch please, all the time, which show?
 
image
 
i helgen blir det harry potter maraton!!!!

änglar finns bara i snön

hallå har ju inte skrivit nånting om kent trippen till sundsvall med celleste och lovisa (mina underbart störande barn) och emilia (som vi träffade där). vet inte varför jag inte skrivit nånting om de än kanske för känslan när kent sjöng ens favorit låtar är obeskrivlig. vi stog där mitt i regnet med konfettin dinglande ner från scenen. sjöng oss hesa och lyckliga. måste bli ett av favorit minnerna i sommar att få stå där med två underbara personer och få känna sej så glad och lycklig. det kommer jag leva på mycket länge. sen var själva resan i sig själv också väldigt rolig såklart vad annars om man är med så fina människor. detta måste göras om helt klart.
  
 en av dom bästa live låtarna tycker jag! 

lilla pippi fågeln

     
 
titta vad vi lyckades rädda från vårat monster till katt.  
 
 
 

swimming in the ocean

 
såg lite av os i simning igår och fick största längtan att simma i några timmar. känna lugnet och kunna tänka klart. bara få röra sej i vattnet. trodde inte att jag skulle sakna simmningen såhär mycket. måste hällsa på i bassängen i bure när dom öpnnar.

RSS 2.0