varje gång du möter min blick blir min värld en aning större

 
 
befinner mig mest på min absoluta favorit plats. mitt rum. att få stänga ute världen lite. lyssna på musik och rita. titta på film och serier det är det bästa såhär i slutet på november.
 

kom så får du hårt godis

gått omkring och gäspat hela dagen pga asum premiär av cathing fire igår natt. typ bästa jag sett på länge. längtar redan på nästa film. annars har jag varit vittne till ett rån (OMG låter mer än va det är)(eller gör det) och slänger riesen åt lovisa när hon sjunger över hela klassrummet. JUST GIVE ME A RISEN. och nu äter jag upp sissta! eller är det en fejk. är den san eller falsk? offer eller tyran?
 

you make my sun shine

jag vill bege mig till de norska fjällen 
sätta upp ett stort tält med brasa i mitten
åka ut på den stora havet och lära mig att fiska
och kanske pröva jaga
köra fyrhjuling och skoter
sen vill jag stå absolut högst upp på en fjälltopp
bara titta på allt vackert och få känna sig som en del av allt
bara få vara i stunden 
någon som skulle vilja följa med på det?
 
 

hollow talk

upplever sånt som va längesen som jag inte önskar den hemskaste människan behöver uppleva. river upp gammalt jobbigt. försöker göra mitt bästa men vet inte om det hjälper. jag önskar jag var bättre med ord. jag önskar jag var en bättre människa.
 

heartbeats

går mest omkring och letar speglar här hemma som jag kan spegla min nacka med så även jag kan få skymta skönheten (min tattueriiiing<3<3). den har nu börjat klia och jag försöker få bort tejp resterna runt, de är starkt hatade eftersom de är så jäkulst fult och fastnar i allt. men oj så nöjd man kan vara. går inte beskriva. blir positivt överasskad varje gång jag ser min sträckkod. nog om det (nej det går inte att få nog). min finaste fisa fyllde ju äntligen köpaegetsnus-myndig igår vilket vi firade med goaste barnpizza och trerätters med utgång på fredag. denna trerätters har jag gått och filosoferat/längtat efter i dryga två veckor nu tror jag. så nu är äntligen dagen nära när jag ska förtära goo mat som aldrig förr. 
 
fyfan vad jag saknar/längtar efter detta!
 

priceless

ord är otilräckliga (finns inga ord på det här jävla språket) min tatuering är så jävla bra som jag föräställt (och drömt om). 190231% nöjd! kunde inte blivit bättre! och satan vad jag är taggad (höhö) på att skaffa fler!
 

to old to go trick or treth

ikväll beger jag mig mot staden med en ballerina vid min sida. jag ska agera tvuv och ska hooka bithes med mina hanklovar på folkparken. förra årets hallowen var jag dr.hjärndöd och hade ny klippt lugg (påminese till mig själv: klipp aldrig någonsin lugg igen). men mest längtar jag efter lördan för det är då det äntligen händer. cptaggad
 
 
 
 

 
 
 
 

RSS 2.0