I suck

idag mår jag som vädret, grå. fuck att jag ska krångla till det som hade varit så lätt. fan vad jag ska överanalysera detta nu. förlåt
 

ja tyck om ä

nu drar jag ut i garaget och häng me bubbland (bästa hänget). hejdå media! hej fordons!

see the sun

hejehejhejehj jag har den finaste headern som gör mig så glad att titta på, bilderna är på mäniskor som gör mina dagar och sånt som är fina minnen. alla borde ha lika fin header som mig. ni äger mig!

bump in the road

imorgon väntar svenskaredovisning, idrottsprov och mattenationella och jag är taggad till 100000120!!
försöker ha detta självförtroendet↓

party with my pain

är dödligt less på snor som aldrig slutar rinna, ontet i halsen, ögonlock som faller igen när dom inte ska, mitt ostädade rum, mitt fula ansikte, min mensvärk från helvettet, allting som jag måste göra och de saker som jag gör istället men annars är allting kallas, tackar som frågar! 
 

vi skippar dedär med rubrik idag va?

är idag hemma med snor, ont ihalsen och huvudvärk. egentligen gör det inte så mycket. nu får jag ju tid att inte göra nånting. eller jo dagens mål är att skriva utvärderingen på hälsodagboken. annars lyssnar jag på macklemore and ryan lewis medans jag små ät på havrekuddar och fjärtar. (OJ VAD JAG LEVER LIVET HÖRRNI) may the force be with you trogna bloggläsare.
 

hela världens hunger samlad i mig.

helgen har spenderats på bästa sett! med mina bästa (och ibland otroligt fula) vänner. vi har hängt på ett berg som jag alltid glömmer namnet på, bastat, skrattat, roadtripat til btk och spelat hp/geni. idag är jag sjuk och gör absolut ingenting.

I have a normal swedish name....Ikea

 
minus idag
regn.
trodde det va måndag idag så jag glömmde gympa kläder.
frysit (overall hade varit bästa outfiten idag).
 
pluss idag
maten (OST).
jag och eves skämt om oss själva.
att få träffa nån man inte träffat på länge.
 
 

Jag var ingen, Du var hela jävla aprilhimlen


all I want

igår kom jag hem med tre tröjor, solglasögon och ett ont i ryggen. Vi lyssnade på köra bil musik, åt wrap, shoppade och hittade THE MOUSTACHE DUDE OF DOOM. idag har jag därimot mest bara tänkt fram och tillbaka (om egentligen ingenting) och det ända jag kommit fram till är att jag överanalyserar och tänker föööör mycket. ibland skulle de va skönt med en on/off knapp på tankarna i lill huvet mitt. bästa låten förövrigt!  
 
 
 
 

*sneezes on you* youre welcome

 
idag har jag haft bad, planerat umeresan (imorn) och ätit GOfika. nu lägger jag över kort på datorN från mobileN medans jag kapp fiser med mig själv i min ensamhet. LiVet LEkeR
 

wonderwall

att gå media har hittils levt upp tills sitt rykte att vara chill, utan läxor och inte ha för många prov men....... not anymore!! har inlämning/prov i Svenska, Histora, esko, Idrott och Engelska (har säkert glömmt bort något också...) inom dom närmaste veckorna. Så nu ska jag vara en duktig elev och börjar redan ikväll att bocka av listan! brukar (som dom flesta tonåringar) alltid lämna allt till sissta dan men icket denna gång! vi hörs när jag kan ta mig igenom den kompakta högen av roliga läxor, fantastiska prov och helt helt underbara inlämningsuppgifter.
 
 

it’s 2013 and food can still make you fat get it together science

 
 
såhär glad var jag när jag kom hem inatt och möttes av äckel surströmmings lukt! vände i dörren och tog ett djupt andetag. men inte räckte det andetaget länge. stanken var värst på mitt rum. så jag vädrade så det blev 10- i rummet mitt och drog på mig kläder. min mening med detta inlägg: ÄT INTE SURSTRÖMMING!!!

livet pågår någon annanstans

vårat internet är segare än nånsin och självmordet är närmare än någonsin. ett under att jag kan skriver ett inlägg nu. nog om det! idag har jag minsann både sprungit och städat (!!!!!) jaja sluta applådera jag blir generad. och nu (trumvirvell) är det inte ens 140 dagar kvar tills vårt plan går och jag får gäsa i en solstolt, bada och ba hare allmänt bäst! fan vad jag längtar. tjarrrå peace out homies!

into the wild

lovet i bilder (som inte jag har tagit)

who needs april fools my entire life is a joke

idag ska jag fara och hämta celleste för att få sova över, för imorn bär det av till fjällen.
ska bli så skönt att fara bort och åka skidor, sola och göra absolut ingenting.
(coola_brudar som tar kort i slalom glasögon, du är så wow wow yäh yäh)

RSS 2.0