what´s wrong with the f word?

kan lyssna på denna låt om och om igen utan att bli ens lite less. absolut en av min favorit låtar!
 kanske kan bero på att den är med i en av mina absolut favorit filmer "the boat that rocked". åhh om man hade få leva på det årtalet med den fantastiska musiken och KLÄDERNA!! (hahah)!!! så den filmen ska ni nu se nuNUNuNUNuunU!! (om ni inte redan har sätt den för då måste ni bara sen typ 1001010028ggr till enligt mig)
 

merry fucking christmas


känns som jag hellre vill dö men vi förse hur de går!

 
 
"men det jag inte dör av blir jag ju starkare av?"

man in tights

 

r.i.p earth

imorn går jorden under och idag (sissta kvällen) pluggar jag körkort. kunde inte ta vara på sissta dagen på jorden på bättre sätt! grattis till min kusin moa som redan har tagit det förbannade körkortet... och till frida också! oj så sjukt avis jag är på er.
snart ska vi ut bara du och jag på dejt!

jesus se nu vad du gjort!

 

mannen i den vita hatten

igår proppade jag i mig tacos, skumtomtar, pepparkakor, kola och saffranskladdkaka i ursviken med några klasskompiasr. så jag känner väl att julen är påväg nu. äntligen. annars har jag övingskört, pluggat och haft avslutning på badet med min söta grupp. OCH jag har köpt klart alla julklappar. men bästa i helgen var när celleste fångade en skumtomte med dubbelhakan. du är min idol forever! ännu ett OCH är att jag skickat en låtönskning till musikhjälpen så jag känner mej snäl och duktig.
 

vi fajtas för att ta tillbaka våra själar

varför ska man alltid va onöjd och vilja ha mer, vilja va mer? när det fin så jävla mycket att vara nöjd och glad för. att man gämmt ska störa sig på små ilandsproblem som: jag är inte lika snygg som tjejen på omslaget av tidningen, vattnet i duschen blev kallt och va dåligt väder idag! dra på dej kläder och bit ihop FÖRFAN! jag lovar du har mer saker att va glad för än du tror: vänner, familj och ett land som inte faller ihop av rasister, våldtäksmän och en religion som inte smutskastar kvinnor. de finns människor som alldrig känna hur det är att vara mätt! att inte ens få äta sig mätt! och här klagar vi på skolmaten var och varanan dag. sorgligt det är vad det är. tycker vi ska göra något åt det istället! bry sig om människor som måste prostituera sig för att försöja sina nära och kära istället för att sprida rykten om en tjej som kanske inte är helt identisk med alla andra utan har ett eget utsende att faktiskt vara stolt över. världen är helt upp och ner på alla håll och kanter. men vi kan få den lite mer rak. var och en. 
 
PEACE OUT PEOPLE!

12-12-12-12-12

idag är det en massa tolver och det var ju lite roligt!
förövrigt så redigerar jag något som jag redan redigerat  12 gånger och sitter i rum 12 med 12 människor.
hahahahahahhahahaah skojjjjja!! det är barajag lovisa och emilia som bajsar och kissar regnbågar. 

jag vill ockå bli jättekär.

 
jag vill också tillhöra någon.
jag vill också bli kallad älskling. 
jag vill också känna mig älskad.
jag vill också känna att jag inte går att leva utan.
jag vill också känna mig absolut hel med en annan person.

vill ju va som du!

hejsan hoppsan!!! sitter i självaste cellepest rum!!! vilken ära det är att få upplva hennes vardag ur mina egna ögon. studerar hennes minsta rörelse för att kunna bli så lik min kära idol som möjligt. jag vill ju va som duuuuuuu<3
 

i have a lot of homework, so i’ve decided to start watching a new tv series

 
 
japp, känner mig väldigt aktiv här på blogen. men hej hallå nu är jag här! har haft mycket för mig med skola, körkort och massa annat. känns som mitt huvud över arbetar och förbereder kortslutningen. ungefär såhär:
     
   
 
flyr värkligheten och ser lite big bang theory!

no one sleeps when I am awake

i kväll är jag ensam och har inget att göra.
så jag försöker städa mitt rum och mina tankar men de går inget vidare. adjö.
 
 

baby, you´re as hot as the bottom of my laptop

snö. äntligen. försvinn inte igen.

RSS 2.0