dörarna va så tunga att dom inte krävde lås

började skriva ett djupt inlägg men kom på mig själv med att inte komma fram till något. vilket jag ofta gör nu för tiden och bara lämnar det. skitsamma. ännu en vecka med jobb. godnatt.
 

minst 1000 gånger undrade jag var du var

varför ska livet kännas så tungt ibland? 
 

please dont go

ännu en jobb(ig) vecka med ännu ett underbart slut. godnatt alla hårt arbetande och alla fria dudes.
 

en vän med en bil

hej hallå. här händer det inte mkt ser jag och det beror på att jag försöker ha ett liv såhär på sommaren. köra bil, äta jorgubbar, jobba hårt, bli biten av mygg, träffa folk man känner och folk man inte känner och hitta 1200 i en låda från förr. typ sånt gör jag. och gratta cellmaster på bloggen har jag inte heller gjort...grattis till körkortet och cellesaaben.
 
 

something good can work out

utan internet i tio dagar har jag nu försmäktat i denna vildmark. Tror jag börjar få utslag. men jag har varit mer naturmänniska och livsnjutare än någonsin. kanske säger adjö till det moderna livet och bosätter mig i en hydda i skogen.
 
 fan vilka icke mobiltönt klass vi är. blir ju rädd.

love like this

igår var jag på ollans och cellans 18 års fest. prat. mat. cider. skratt. underbara människor. dooleys. spill. mer skratt. mer dooley. prat. kort. okänt folk. dans. ännu mer skratt. blir varm i hjärtat över allt roligt och kan inte vänta till alla sommarens äventyr. här är iaf kort, ja jag tog med mig kamera va typ tvungen att damma av den...skärpning.
 
jag, kladdfisa och cellmaster är fab när en kamera dyker upp. kolla hur nonchalant jag slänger med håret. because you're worth it.
 
de var alla kort som är värt att visa hehe fick inte ens kort på andra födelsedagsbarnet..

it’s all so clear to me now

imorgon fyller tjejen som jag första skoldagen blygt frågade "visst är det du som är celeste?" vuxen. om jag vetat då hur fantastisk denna person är hade jag varit 0% nervös inför att träffa klassen (som jag kom senare in i) för det inte fanns något att vara nervös för. från då till nu har det inte varit en lugn stund. vi har hittat på äventyr, skrattat och pratat i massor. jag skulle inte skrattat hälften av alla mina skratt sen ettan om vi inte kännt varandra. jag har helt enkelt fått en vän för livet! och jag är så tacksam över det celeste du är bäst och imorn även 18! och för er som inte vet hur denna gudinna ser ut så har jag några utsökta bilder! jag gillar dig mitt tap♥

 

oceaner

har skjutsat och fotat par till bal, tvättat och kört bubbla, hållt i simträningar, besökt bästa lillasyster på sjukhuset (allt är bra med henne nu), umgåtts med dom bästa, bott ensam hemma och gjort goda gärningar så jag och min karma är på topp. imorn är det avslutning i aulan och jag ska vara fin i klänning. de senaste veckorna har varit dom bästa på länge och denna vecka kommer säkert också bli kanoner! adjö!

seize the day

"ni är roliga att vara med även om man inte är full" typ bästa komplimangen. som ni kanske fattat har jag varit med mina tap som jag bjöd hem på grillat (de fick ta med sig egen matXD). vi gjorde allt och inget som vanligt. har också hängt på bryggan (typ varje dag), skjusat amanda hit och dit och badat i 37 gradit vatten i btk. idag blir det nya äventyr hoppas jag. dagar som dessa borde alla livets dagar bestå av alltså. 
 
 

RSS 2.0