se dig om, en dag är allting borta

om en vecka är det första maj.
om en vecka är det 16 dagar kvar tills jag och mina klasskamrater sätter oss i ett plan med mål turkiet.
om 42 dagar säger jag farväl av samma personer.
på något sätt är jag inte förtvivlad, tror det är för att jag inte riktigt förstår att det faktiskt snart är slut. jag har svårt att acceptera det. 
 
 

line of fire

OCH så var nästan lovet slut (mitt sissta lov wtf!?!?). jag har hunnit med min sämsta/hemskaste fjällresa (orkar ej skriva om detta), har börjat fixa och trixa i birjer (mest hela tiden alla dagar), fyndat tapeter, nästan filmat in hela min induviduella film som jag tror blir helt ok! typ mitt mest produktiva lov! har ju hängt med mina fisar också men de är ju en självklarhet! har hunnit jobba en snabbis också på krysset och sommarjobb är kirrat. allt börjar ta sig, bara lite små skolarbeten kvar sen så går jag ut :'( uhhh
 
(och eftersom blogg.se inte vill ladda upp en fin bild som jag tagit i birjer så få det bli ett bild löst inlägg, tack och adjö)

klara och fjälltopsmysteriet

nu ska jag och min familj snart klämma ihop oss i lill toyan för att ta en lång tur ända till nallovardo. där ska vi fortsättas trängas i en husvagn och sedan va så oträngda som det går på ett fjäll. jag ska andas så mycket luft och stirra på utsikten så mycket som möjligt. underställ, mjukaste möjliga och de sissta filmerna laddas ner och jag är så fruktansvärt taggad nu. jag kommer hem på söndag då ska jag lägga mig i min nybäddade säng(har alltså städat mitt rum idag) och somna så djupt med massa ny fjäll luft i hjärnan. detta kommer bli bästa helgen på länge ända som jag saknar är Celeste som ju är min jibber kompiz i backeN. men det får bli en annan gång?
 

tårar ljuger aldrig de tror på det dom ser

fick ju typ min finaste kommentar av lovisa på förra inlägget:
 
Klara du är min bästa idol och bästa vän :') (vet inte varför jag skriver detta lol, insåg bara hur mycket jag kommer sakna att se ditt flottiga ansikte varje dag) ((tänk liksom att hon jag satte mig en bänk ifrån på NK-lektionen skulle visa sig vara så fantastisk :'))(((NÄE NU BLIR JAG LEDSEN OCH AVSLUTAR HÄR))).
 
alltså det är omöjligt att säga att jag inte omringas av de underbaraste och roligaste personer dagligen och vad som är ännu mer omöjligt är att jag snart inte kommer få stå bredvid dom som jag gör nu. ni har lärt mig vad äkta vänskap betyder. att man ska vara sig själv. att det är okej att tycka om udda saker. att man har roligare tillsamans även mitt i sorgen. och fyfan vad tacksam jag är över detta! jag som trodde att du, lovisa var en äkta stats-fjortis-brud som satt sig en bänk ifrån på min första lektion med klassen (tre veckors eftersläntare var jag lol). hur vi nu skrattar åt detta när det känns så jäkla absurt och långt bort från vad som är idag. lovisa fan vad fel jag hade, du är obeskrivligt bäst! min bästa lök! du äro förlåten för våran första lektion<3 men snart är det slut och jag förbereder mina största kvot av tårar inför studenten.
 
 
 
 

awey from me

I veckan har jag håvat vuxenpoäng som aldrig förr, ända jag kan tänka som kunde bringa ännu fler är väll att lära mig klunka kaffe och införskaffa mig en såndär man och volvo (ho am I kidding bubbla 4ever<3) jag har jobbat 7 av 7dagar i veckan samtidigt som jag gått skola, jag har planerat utflytt och lite inrednings fix, varit ansvarig dotter och hämtat onykter far och städat en lördag kväll! men för att inte göra er allt för förvirrade i denna ansvarsfulla arbetare så kan jag utala mig om att jag har nytt personbästa: slukat burgare till middag fem dar denna vecka! ooyäh! avslutade hela dieten med en lyxshake! #beach2014 ahmen nu ska jag sova mannar! i veckan väntar NP, religionPROV, prejektsarbetes rapports skrivande och samhälls inlämning :') jag överlever (JAG HAR STYRKAN)
 

the whole of thhe moon

alltså att ni ej har lämnat mig efter all denna usla närvaro. beundransvärt mina fina :') (ska aldrig lämna er heller)! jag har 10020 saker hela tiden jämt 24/7 och det tar aldrig slut bara byggs på MVH går snart in i väggen :'( MEN om en vecka är det lov och då ska jag röra på mig minsta möjliga och ta tag i mitt rum (mitt stökrum), i mig själv och försöka vara social med mina vänner! har varit så trött och frånvarande Im sorry you guys! nä hörrni nu ska jag fortsätta lyssna på vitamin string quartet och käka upp sissta bitN av kindermaxin sen ska jag ta skönhetsömn ända till tre imorgon! kommer blända alla med min skönhet (lol har fan finnar hela fejset och är ba allmänt flottig och ful) Godnatt mannar!
Ilandsproblemfilmen är DONE! firas me pizza och medialök<3
 

RSS 2.0