Alla för alla och en för en, så börjar vi om igen

 

you got the making of greatness in you

ALLTSÅ stressar omvartanat med skola/jobb/framtid/ansökningar (samtidigt som jag fortsätter skrolla tumblr). tar tillbaka alla "kan det bara hända något"  och bara kan ingetting någonsin förändras. samtidigt som jag är så less på onödiga uppgifter som jag varken kmr ha nytta av eller lärt mig något av och jaa de ska bli kul/spännande/intressant/lärosamt att få göra nya saker och stå på egna ben och ja det längat jag efter men min klass<3, mitt hem<3, min trygga närvaro<3 vad ska hända med dom? okej nu låter det som jag har super ångest (och det har jag ibland, som alla) men känner ändå att allt löser sig. jag kan bara göra det bästa och sen får resten lösa sig eftersom MVH snart gått ut skolan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

för vi har varann

skolan är mer närvarande än den varit någonsin förut! har hunnit med 2 prov, loggbok, släppa ett eftersexton avsnitt och börja skriva inlämings uppgift i veckan! så idag kommer eve och celle (lovisa är sjuk :'( ) och vi ska börja med vetenskapliga rapporten till projekt arbetet. ska bli svinkul, nä men allt blir najs med ett par brudar! annars då? jo jag hängde med moa igår, köpte min första kjol på år och dar och vi åt pizza från broschan MMmmM. tiden går fort och det inte fins så mycket tid för bloggen så vi får se hur mycket min närvaro kommer eka här! men hörni ta er en titt på vårt avsnitt! 
 

hatar allt

jag är på gamenight två dar i rad, ramlar ner från lov4s bro och landar mjukt och skönt på svanskotan, tagit i lagom mycket på boxersixe, varit på min första jobbanställning och sänkt ett buremål. nu vill jag att ni ska komma med oberäkligt många serie tips (endast det bästa) och titta på vårat senaste efter sexton (som norran tog två veckor på sig att lägga ut xD) !
  

would you go along with someone like me?

hemma är jag nu.
efter många mil i osköna coverse.
efter otaliga besök på donken (fem besök).
efter ett besök i riksdan där huvudpunkten var det gröna rummet som jag inte ännu kunnat smälta
(var marmor väggar, golv,tak och allt i gröna nyanser<3<3)
efter besök på fotografiska museet där vi fotograferade oss i en fotoautomat.
efter shopping i fan bästa klädbutikerna. 
efter många förvirrade gå vilse rundor.
och efter en jäkligt skön resa i huvudstaden med klassen
som jag inte kan förstå att jag snart måste lämna (96 dagar kvar </3)
 

RSS 2.0