du stör dig hårt på mig

idag har jag vaknat med fina evelyn vid min sida. vi har åkt in till bure hoppat på bussar (tredje gången gilt) som tillslut tog oss till umeå där vi (och resten av vår klass) fick gå på föredrag om kurser man kan gå där. MEN ALLTSÅ hittar inte något som jag känner att jag kan tänka mig gå. förutom att jag bestämt att OM jag nu ska plugga ska göra någon del utomlands (lol ska ba hitta något att gå först). men jag bläddrar högskoletidningarna som om inget annat. efter lovet ska jag ha någon sorts plan. JA. och imorn ska jag och min underbara klass flyga till huvudstaden för att besöka riksdagen! (och käka donken, pizzahut, burgerking, besöka urbandoutfitters, monki, beyondretro och gå på bio, uppleva annat än granar MEN mest dedär med riksdagen) och fasiken vad skönt det ska bli att få lämna skolmiljön, besöka stockholm och sedan gå på lov! tack och hej leverpastej!
(jag i burmoran)


 

everything is moving so fast

 
mina kläder är mer oplanerade än mitt ansikte (utseende kan nån annan stå för).
mina klasskompisar rör mig mer än någonsin förut (talfan mvh böl lektion).
mina tankar tänks aldrig klart och kommer aldrig fram till något.
mina springrundor och bassäng besök blir allt tätare.
mina helger blir inte längre som jag planerar dom. 
mina muskler värker mer än dom någonsin gjort.
mina städkunskaper är spårlöst försvunna.
mina framtidsplaner något mer planerade. 
mina skogar är vackrare för var dag.
och mina blogginlägg blir allt färre.
Oordning och förvirrat 
som jag.
 
 
 

i wanna buy you something, but I dont have any money

idag sitter jag på mitt madrass klädda golv med ihopskarpat chirre och godis och är nostalgisk. jag skriver nämligen ett högtidstal om min kära klass som jag stått ut med i tre år (vilken ära det varit). men när man skriver om något som man uppskattar så mycket är det svårt att bli nöjd och jag får högre krav på mitt skrivande för varje mening jag skriver ner. vill ju få ner allt som måste bli sagt. idag är det bara 109 dagar kvar. 109 dagar kvar sen finns inte ES3e kvar längre.snyft. men fan va kul vi ska ha tiden som är kvar, turkiet, studenten och mycke mediahäng. you guys are the best <3
 
 

fyrahundratjugosex

före och efter på mitt rum! fick affischer när jag fyllde år och tog tummen ur för nån vecka sen och satte up de. ska aldrig ta ner dom. åh lämnar aldrig mitt rum!
 
 

this town kills you when you are young

Mina dagar består av filmning av projektarbete, skolarbete (som jag för ovanlighetens skull väntar med till sissta dagen, nån gång ska ju va den försa!), får inbjudan till bastu, mke häng på badhus och gym, festar nykter och grattar simon, skrattar mycket åt en älg jag försöker skapa på ritplatta, lovisa vinner biobiljetter och googlar olämpligt, jag käkar semlor och tror att jag har koll på datum, föröker hitta lokal med kaj men det är svårt att ta ur tummen när hela armen sitter fast, tar PN på 2 timmar, mamma gör egen cheddarost-sås (<3), pappa köper samma mössa som en sju åring och att jag skriver blogginlägg när jag borde sova och att det nu låter som en storm mot mitt tak (ska aldrig sova inatt bara lyssna). lyssna och drömma mig bort till ett berg där jag ska stå och titta ut på utsikt som aldrig förr. bara leva och va och aldrig flytta på mig. stanna kvar där för evigt. 
 

RSS 2.0