det ekar över hela steden

gårdagen spenderades på stadsfesten med mycket trevligt folk!! veronica va super bra fast hon hade bland dom fulaste kläderna jag sett. åkte två karuseller varav en jag fick åka gratis (hihi jag är ju så sööööt..) och nu är jag hes, trött och har ont i hela kroppen. men de gör inget för det vare värt. juste adrian lux va också bra fast ganska dryg och takida hållde jag på att somna till. misstolka inte, takida va bra men jag va trött...

aldrig tydlig aldrig klar

 
ett av mina favorit citat. helt klart.

fint ska de va och du är finast i världen

får inte ner några ord så ni får fina svartvita bilder.
och tack till min underbaraste underbara amanda som hjälpte mej med headern!!

!!!

hej mina kära kärste bloggläsare ni äger mitt hjärta!! här får ni några helt underbara bilder som jag hoppas kommer förgylla era dagar i all framtid!! förövrigt har jag inte sovigt nånting idag. än iallafall.
  

super ninjas

midsommar kommer spenderas med bland annat dessa puddingar:

My awesome big sister


I am a ninja

har haft full upp hela helgen med massa kul men nu är det en ny vecka med jobb och en ledig fredag med firande av midsommar med några av dom bästa! tagga! tagga!


I wish I was special

nu har jag jobbat en vecka och jag är trött, myggbiten, bränd, gräs luktande, blåmärkig, äcklig men det är sååååååååååhär värt det! ändå bara fyra veckor kvar. nu ska jag slöa hela kvällen och sova längre än vad jag någonsin har gjort. det är jag värd!min underbara klass som jag saknar såhäääääääääääääääääääääääär mycket.


fear no darkness, promise child

mitt liv består nu mest bara av sommarjobb på kyrkogården, söm och vila.
ganska tragiskt. men jobbet är ju ändå bäst så det funkar!


jag idag på jobbet med min tjusiga blomkrans.


glasäpplen

har inte funkat att blogga för mig i helgen så jag får väl se om de funkar nu då! har i alla fall haft skolavslutning, burträskbingo och avslutning kväll med världens bästa klass sen så har jag varit på bilutställning med amanda igår och ja nu ska jag snart fara och fira min kusin som gick ut skolan i år. grattis. intressant inlägg kände jag. och tyvär går de inte att lägga upp bilder för mej men ni ska få från avslutnings kvälen när det funkar. ha en bra dag. peace out.

jakten på lycka

jag vill tatuera mej nu nu NU! men vad?!?!home sweet internet

tre bästa idag:


åt lunch på krysset, fick D i betyg i engelska (trodde jag knappt jag skulle klara kursen) men bäst av allt är att vi har en buss hemma!


Im still here

hade igår disney film maraton hoss amanda. MYCKET NOSTALGI kan jag ju säga. åhh älskar att se gammla barn filmer som man såg när man var liten. hah kunde endel repliker och sånger utantill så det så! tyvär blev inte slutet så lyckat men skit samma!


min favorit, jag vet töntvarning men....haha


You don't know what it's like!våran oerhört tunga musikvideo....känsliga tittare varnas!!


RSS 2.0