jag tror att vingarna bär

fann den här vackra video idag med Evelyn och fick hopp om det där hokuspokus som kallas kärlek.

shine bright like a potato

tänker efter och kommer fram till att mitt liv är så jävla underbart, typ just nu! (kom ihåg det klara)

I am not a robot

idag gjorde vi klart våran dokumentär om våldtäkter. vi kanske lägger upp den på youtube vi får se! och om vi någonsin ska göra en dokumentär igen klara, helvete ta ett enklare ämne! fyfan. det är ett så hemskt ämne att man inte ens kan tänka sig in i situationen att det faktiskt händer folk. folk i ens närhet. att en annan människa kan tro att det är okej. usch!

bor i skogen utan Internet även kallad vildmarken

18 år utanför civilisationen

no pants are the best pants

 
oj förlåt för det "djupa" och flummiga inlägget höhö! ingen som kommenterade heller! (besviken) gör typ inget på skolan, redigerar klart dokumentär, fetas av texmex, skär mig i tummen och luras av celleste (djävulen själv). vardagen utan körkortsplugg är otroligt skönt. har ju som ett liv igen. vilket är kul. har ju tid för annat tillexempel skola.... nä men jag har tänkt börja träna nu när jag har mer tid för det! så se upp alla för mina muskler för framtiden frammåt! detta hälsosamma liv börjar redan ikväll med simning och imorn med gym. (skryt)
 
 
 

what have I become?

vad skulle ni hellre va, blind eller döv?
 
inte kunna höra
lyssna på musik som helt kan vända humöret
sånt som man kan drömma sig bort med
sånt som ger en underbara minnen
och sånna som bara gör ens dag
 
 
 
 
inte kunna se
vackra landskap
små söta barn
sina bästa bästa kompisar leenden
sin föräldrars åldrande
eller bara livet över huvud taget!

destroy what destroys you

har nu ääääääntligen skaffat unlimited spotify! hoppas bara de funkar nu för min dator brukar ha ett eget liv som tydligen gillar när jag får 0 timmar kvar efter att jag endast lyssnat i ca. 3 timmar. så idag (kväll) ska jag lyssna på mina awsome listor tills jag är less!

the official foreveralone-day

har idag hatat allt. hjärtan. kramar. äckliga gelehjärtan. men mest har jag nog hatat mig själv för att jag orkar bry mig så mycket! Denna "högtid" såsom typ julen är så otroligt överskattad och så orättvis mot dom som kanske inte har en familj eller någon annan att känna sig trygg och älskad av. men jag cellan och ewstär gjorde det bästa av saken och åt och åt (hamburgare, bj, godis, cola och chirre) och skrattade åt våra ensamma liv (foreveralone tillsammans). jo det var otroligt trevligt! känner mig nog lite smyg förälskad i båda två (fniss lol). 

när man inte hade tid att älta en massa skit

 Vad vi egentligen gör på media.....
 

bazinga

idag har jag äntligen klarat det efterlängtade körkortet!!!! finns inga ord som förklarar min lättnad och glädje över detta! det känns helt jävla underbart helt enkelt!!!  JAG HAR KÖRKORTET!

i believe in hate at first sight

 har äntligen skickat in kort som jag ska frammkalla
så nu hoppas jag att det inte tar så lång tid att få hem dom! några av dom jag ska framkalla:
 
 
 
 
 

livet före döden

kan ju säga att det nu bara är kjolen kvar som jag har att sälja. så om nån vill ha den är det bara att höra av sig! kännde att jag kanske borde lägga ut fler saker att sälja på bloggen då jag har så mycket jag inte använder och så var det faktiskt ganska roligt att å känna sig som en proffesionel affärskvinna! annars så har jag sett kristia antilla live OCH faktiskt sagt "hej" och "vad bra spelning" (OMG JAG VET!!! vadå fangirl??). för spelningen var verkligen jätte bra! gitarr och sång med folk man tycker om! HUR MYSIGT SOM HELST VAR DET! ja ja nu ska jag sluta tjata! har också köpt fyra cd skivor som jag kan visa och mer saker jag har gjort i veckan är nutellafirande med cellan samt övernattning, reseplanerande med samma person pluss eve och jessica, lp tittande med tre andra och nu komm jag nyss hem från amanda där jag sovde över. vad denna dag kommer bestå av vet jag inte än men tror jag ska ut till bubblan och drömma mig bort ett tag!
 
 
 
 

när jag va liten försvann jag in i tv:en

 
ser det ut som jag bryr mig?
nähä
men skitsamma jag tar dig!

steal from the rich and give to the poor

har tänkt (tjäna lite pengar) sälja lite kläder jag inte använder så jag lägger upp bilder, storlekar och pris! (jag är inte så svår övertalad om pris). bara skriva kommentar om det är någor ni vill ha eller undrar! 
 
 
transperant linne med lite längre "bak", dragkedja längs hela ryggen och stora armhål.
aldrig använd. köpt på carlings. storlek S. pris 30:-
 
 
 
stickad längärmad (någor uringad) tröja mot det orange bruna hållet.
använd få gånger. köpt på Carlings. storlek  L. pris 30:-
 
 
svart klänning med siden "band" kring midjan, finns medföljande axelband annars är det silikon längst upp på klänningen som gör att den sitter kvar.
absolut aldrig använd. köpt på bikbok. storlek S.orginalpris 300:- pris nu 60:-
 
 
blommig kjol med smal midja och "fluffig" kjol. tyvär fattas en knapp på baksidan men
den håller sig uppe endå enligt mig. 
använd några gånger. köpt på hm. storlek 36( enligt mig 34). pris 30:-
 
 
 

just chilling, killing!

igår såg jag skräckis för första gången på år och dar. på bio. i 3D. i största jävla biosalen. med celeste hand i min. hon dog. fast jag dog mer. (måste nog höra med henne hur hon och hennes hand mår)
 
 
fyfan vad läskig jag är! (typ alltid)
 
 

RSS 2.0