såhär var min sommar

nämen godag hänger ni fortfarande kvar här? jag ska bjuda på ett såhär-var-min-sommar inlägg! med bilder och sånt sköj! hur låter det? spelar ingen roll jag gör det endå (rebelisk)
 
jag börjar med turkiet som egentligen inte kanske hör till sommaren men eftersom det var ett av mina bästa äventyr det här året får det hänga med också! allt började med att jag och lovisa var först på flygplatsen med samma byxor (JA jonte om de läser SAMMA) som två bästa kompisar som ringer till varandra dagen före så man inte skämmer ut sig och har olika kläder. fler anlände och största kön skapades. vi placerades sedan i flyget som vi väntat på så länge och räknat ner till i oberäkneligt många veckor före. efter flyg, väskor, buss hade vi anlänt där vi skulle bo i vad som skulle bli en av mina bästa veckor i mitt liv. jag emilie och moa vaknade o-utvilade som resten av es3e och solning, badning, någon mysko massage som jag ej vågade mig på rullade igång. frulle, lunch, mellanmål, middag käkade vi på hotellet mestadels av alla dagar utom några undantag. roligaste var när restaurangen vi skulle käka på allihop tyckte att vi skulle rymmas på ett långbord så dom gjorde bordet längre och längre tills det var presis bredvid vägen så man kunde sträcka ut armen och high-five folk på gatan. dagarna kantades av häng vid pool eller hav där vi blev stekta mer och mindre och där jag och evelyn använde våra engångskameror (ett sammansatt ord ellerhur?) och jag köpte en madrass som pyste ut och en där på stranden hjälpte mig att fylla på. efter lite prat och han hade fyllt på klart ville jag säga "Tack för hjälpen" men blev helt ställt och det blev ett "Thanks for the....air". kvällarna såg lika ut varje dag, först några drinkar på hotellet sen ner på kareoki (där fans wifi, es3e söker sig till sådant) sedan vidare på the doors där det bjöds på dans på baren, bakom baren, drinkar, prat med göteborgare och uppläxning på norrländska. men att varje kväll blev densamma gjorde inget att vi fick vara dem vi är tillsammans gjorde allt och de går inte att bli less på oss på något konstigt sätt. en enda stor familj helt enkelt. okej ser nu att det här blev mycket om turkiet men jag har som inte haft tid att skriva något längre om saken. och sen får jag bestämma här och då därför blev det såhär. lite bilder också:
 
efter denna vecka med alldelens för mycket alkohol intag rullade studentveckan igång och likaså burträskbingo. där vi bland annat gjorde harlem shake på max, drive in på flygande matta, 3 varv med bobbycar, trycka in hela klssen i en bil, 10 snus i käften, visa rumpan för norrland skog med mera. var riktigt sköj! skjutsning till balen för fina selina, häng i skellefte älven och besök i byske, olles stuga och i birjer blev det också.
 
sen blev den där dagen som man inte vet om man ska va mest glad eller ledsen. vi körde på överlyckliga men nu när jag tänker efter så här långt efter så var det så jäkla sorgligt också. finns inte så mycket att säga om denna dag förutom att vi var glada, hade schampanj frulle, åkte skrinda, stod på scen och hade förfest hos fisen tills vi slutligen gick mot studentfesten där alla 95:or var! de va sjukt kul men slutade sådär och blev tröstad av finste evelyn och lite rasmus på hörnet gick sedan med moa och sov hos finaste hon.
 
 
OCH äntligen kan jag få pusta ut tänkte jag efter dessa extremt intensiva veckor. men först skulle vi ju och käka på tatung för pengarna vi fick från norran där Kajsa ba "This one is on me guys" (hon hade alla pengar lol kanske behöver nämnas) vi fortsatte vår kväll hos johan där vi skapade bästa instagram kontot och jag blev tårögd när emilie höll sitt korta men fina tal till oss och vi gjorde en kramring. åh finaste människorna. sen började min 10 veckor långa sommarjobb på kyrkogården. liten såhär:
 
det blev lite stök och bök i birjer stugan där jag också har bott hela sommarn. för er som inte vet birjerstugan är en liten stuga/fristad från samhällets höga krav och ångest ja så skulle jag beskriva. den är ca. 10 långa meter från vårt hus så jag har nära kylskåpet ifall mitt skulle va slut nångång. det är för övrigt där jag befinner mig iskrivande stund.
 
beundrade naturen runtom samt hade över lite classmates och annat folk på midsommar men hade tydligen inga bilder från det. så kan det bli ibland.
 
det andra äventyret för i sommar anlände BRÅVALLA som var lerigt, brunkit,svettit, skitigt (bokstavligen) och ba helt jävla underbart. har typ inte hunnit reflekterat ännu över hur många och vilka artister vi faktiskt såg. mäktigt.
jag skulle kunna skriva om detta också i evigheter men det har jag redan gjort i ett inlägg längre ner. så det får ni läsa där istället! 
 
den exotiska vämen började och vi trodde att vi skulle avlida på kyrkogården (bekvämt ändå att avlida där XD) men vi arbetade vidara.
jag bjöd på vofflor.
var på mysigaste utekröket, besökte trästock och himlen bran. de va fint.
jag bjöd hem mina it tekniker på hamburgare och de försökte hjälpa mig med sånt där trådlöst wifi men lol det slutade med att jag nu sitter med en sladd till datorn. det går de också jodå!
hade klassfest och fick träffa kajsa som hållt hus i scweish wtf man!?! och säga adjö till Olivia som nu är i Kanada. 
blev äntligen bjuden på poolparty av crocodilehunter95 och besökte nya parken.
hängde ju såklart också mycket på stranden och i vattnet. 
besökte stan typ exakt en gång med amanda för att shoppa och jag kom hem med cirka alla kläder från alla butiker.
jag och moa hade vår traditionella bilbingo och vann enligt övriga gånger ingenting (man vill ju följa traditionen 100%)
var på fest lite överallt i stan, i ljusvattnet, i bure och hade det allmänt najs och träffade mycket nytt folk.
 
sen har jag inga fler bilder för min Iphone blev stulen på lövånger beach party som om man bortser från delen att min telefon försvann var sjukt kul! ja det var nog den längsta sammanfattningen jag kan göra på min sommar 2014 och jag är rätt nöjd att jag ändå har hunnit med så mycket fast jag jobbat i princip hela sommaren. applåd till er som orkade läsa ända hit ner ni är mina trognaste läsare. men nu får det vara nog. sov nu!
 
juste höll på att glömma det sjukaste i sommar blev ju jagad av en älg. så nu är denna sammanfattning komplett. skönt. 
 
 
 
 
 
 
 
 

ska du verkligen skjuta ner månen med den där?

hej hallå! nu väntar bara en vecka på kyrkogården och sen blir det några dagar att bara andas på sen lökar jag vidare på krysset! igår fick vi ju besöka patrulrix på arbetstid och käka krabbelurer MMmmM, for senad hem för att springa, käka chokladbollsmeten och titta på starwars som jag längtat efter hela veckan när telefon ringer och helt plötsligt får jag besök av tre äldre damer som tittat på tv på högsta volym "Nu får du skruva upp volymen så jag hör! och tyst nu Agda" eftersom deras tv inte funkade (obs mina grannar). en av mina mest oväntade fredag men det var oerhört trevligt! tanter<3 men nu ska jag ta tag i mig själv och klä bubblan i nytt fejk läder och sedan bär det av till ljusvattnet på trevligt häng, grill och bad weej heej.

blev denna favorit med alven och chokladsmeten istället inte så pjåkigt!
 
 
 
 

RSS 2.0