du svarar inte men håller med, på spelad ödmjukhet

sommarnätterna är fylda med kvällsprat, bilbingo, pool party, gittarmusik, bilkörning och kojhäng. på sommardagarna häng jag mest på kyrkogården där det frodas som aldrig förr, vi åker och doppar oss på lunchen och på helgen stekar jag på stranden med en evelyn och med nån lovisa, celeste eller en amanda. njuter av varenda solnedgång, utsikt på blomster och min natur är fagrast av alla det är som att alla färger har blivit starkare. på fredag återförenas jag med min underbaraste klass och vi ska ge våra adjötårar till Olle som lämnar oss för Canada buhuu dock får jag träffa Kaj som jag ej sett på ett långt tag. vilket blir najs! godbajs!
 
 

man kan alltid lära sig andas

försöker komma på något att skriva men de går lixom inte. allting har lugnat ner sig och det rullar på i en takt som jag tycker om! börjar infinna mig i vardagen och arbetslivet(?!) eller vad man ska kalla det? och jag gillare! hare gött, igelkött! 
 

stressen äter upp dig, bubblar i din mage

äntligen är värmen här och jag återfår den där färgen på huden som gör mig mer levande. känner mig dock inte lika levande då detta är åttonde dagen med ögoninflammation och näsan framkallar fortfarande snor som om den slagit vad med mitt halsont som också vägrar ge upp. men nu orkar jag inte vika mig för dessa sjukliga fasoner. jag håller i våffelbjudning, plaskar i vattnet, är på ett riktigt najs utomhuskrök, upplever musik som tar sig in i min kropp och bara njuter av min tillvaro. går dock runt med en tjorvig hjärna som försöker komma fram till hur jag ska göra med min framtid och vilka val man ska göra men det går sådär, avundas den fina sommaren som äntligen slagit ut som en blomma istället.
 
  
 
 
 

RSS 2.0