sörmlandsleden

min vardag är allting annat än jobbig. idag slutade jag tio så jag och eve satte oss på bryggan och chillade.
sen tog jag bussen till bure och fika lite hos mormor och hennes gang och nu är jag hemma. imorn börjar vi tio och vi ska käka burgare och titta på treornas vollyboll (?? kan lika görna vara brännboll?? BRYR MIG INTE??OKEJ??). men nuuuuu ska jag ut i det fina vädret. peace out.

the second chanse will never be found

alla skoluppgifter är nu klara för i tvåan och jag kunde inte vara mer lättad! nu är det bara trean kvar!!! matten och engelskan är över, jag har alltså räknat mitt sissta tal och skrivit den sissta pruttinlämmningsuppgiften i engelska!! #livetleker och jag är så nöjd dels för det men också för att min helg varit awsome. varit på bio med frida, alko med evelyn, sofia och sebbe där jag fick med mig ett och annat. idag firar vi morsdagsfirande som jag har intalat mig själv vara "engelska och matte är över" firande åt mig! kommer bli rörd när tårtan placeras framför mig. klirra i mitt glas och håller tack tal till alla som stått ut med mitt brillians i båda ämnena. kommer inte vara ett öga tortt.
våran fångst i finland! gick ni på den?? hahah MIN fångst i finland. (inte min bild) 

you take my hand, I take your hand

i helgen har jag bara varit ute p.g.a det underfuckingbara vädret vi har haft. har fått mig en något brunare nyans och badat mitt första dopp i isvaks varma vattnet men de va NAJS! har hängt med alfred som nu kan cykla utan stödhjul, kört bil me amanda, sovit över i burträsk där det bjöds på sol, grillning och pinsamt tankande. den kommande veckan blir det bara fint häng med mr and miss mattebok och historia uppgift! åhhh längtar redan! nä nu säger jag godnatt!
 

fina gråa himmel


a brighter shade of dark

har haft en "hemmlig" tumblr ganska länge där jag själv lagt upp egna texter och bilder som bara jag har besökt. men nu tror jag att jag ska göra den "offentlig" så iaf länkar den här http://abrightershadeofdark.tumblr.com/ så ni kan få följa denna djupa, svartvita och estetiska tumblr. jaja jag låter deprimerad men så kan det kännas ibland. no hate. pls. (kommer snarast ångra det här)

från bästa vänner till nån man inte känner

nä nu är jag less nu får det fan ta och hända något.
 

You got a fast car and I got a plan to get us out of here


I wanna sniff glue because I cant get over you

är just hemkommen från btk där jag har ÄTIT (standard), klättrat på tak, kört bubbla, blivit skuggade, sett kärleksfilm, pratat och skrattat. alltså haft de så bra som man kan ha med dom bästa. just nu försöker jag skriva en sånhär "SOMMAREN 2013" lista för det ser så roligt ut att bocka av (hiiiihhi). detta är vad jag kommit framtill hitils:
• fara på alla koserter som finns som jag kan ta mig till
• flytta ut till birjerstugan
• springa 1mil (i en gång OMG I know)
• JOBBA (pengarna ska rulla in)
• paddla kanot
• Tälta
• roadtripa
• läsa en bok (var cirka ett år sen sisst)
• resa utomlands (106 dagar kvar!!!)
min sommar kan beskrivas bäst som alldelens alldelens UNDERBAR......
 

great escape

idag har det varit sol, jag har varit töntigt duktig med matte och ätit ica sallad i ollans (extremt fjuttigt lilla) lägga. har fått ordning på resan som nu kommer gå fyra dagar senare än bestämt datum och kommer kosta lite mer som blev mycket mer än vad den skulle kosta. har desutom (obs nu är det fordons klara som talar) lämnat tillbaks framrutan som var fel och köpt en som ska vara rätt. rutan med allt annat som jag köpt till bilen kommer kosta massa pengar som jag inte vill lägga ut. men vafan måst skämma bort bubblan lite! får helt enkelt leva på bröd och vatN.nu ska jag minsan springa tio varv runt jorden bara jag hittar styrkan! (JAG HAR NU STYRKAN)
 

rygg mot rygg

  

it's not the fall that hurts, it's when you hit the ground

min tid spenderas mest i bubblan med sällskap av vänner, daddy_C00l eller med musik (!!!!har äntligen fått ljud!!!!). allting rullar på! (speciellt när man har egen bil LOL) föresten är detdär med nytvättat hår ganska överdrivet va? börjar växa fram dreads. ganska nöjd faktiskt!
 

beware, Im ugly


RSS 2.0