dream it

visst ser boken bra ut. fin framsida. men luras inte av ut sidan...... 


knasigtnu ska jag sova GODNATT sov sött!!


kära nånhaHHHiAh kul. tjuvlyssnat.se


some die young

oj vad jag bara vill bort till nåt sånt här.....
 
 

teenager post

  
  
  

det går bra nu

sitter och gör svenska läxa och det går faktiskt bra!! brukar alltid gå så trögt när jag ska läxa. man kan ju lixom göra 1000000000 andra saker hemma som är cirka 100000001 gånger roligareatt göra än att göra läxa. 

 


Allt var svävande men nu så ser jag klart

asssåååå ahhhhh blir så sur att det går så dåligt med bussar!! skulle egentligen och se lejonkungen med några ur klassen men nejdå. det går till och med bussar förbi bure men ingen stannar. hur lång tid kan de ta att tvär stanna??? känner dom att dom kommer efter mycket i deras tabeller om dom stannar och plockar upp en människa?
jahap vad ska jag göra idag då.... blir nog läxa..


fade into darkness


      tre bilder från idag. en tråkig matte lekton. ett fika efter skolan och ett mycket fullt skåp som verkligen borde städas, men vem har ork?!? nu ska jag äta biskvier. mums ♥


I met up with the king

sitter med svenskan som är ett häfte med historier om romerska gudar (mycket tråkiga och ej skrivet med förståligt språk). jag orkar iiinte! får snart träningsvärk i skallen....det enda bra är att jag lyssnar på first aid kit.


When nothing goes right, go left

har hittat världens coolaste sida!! är helt kÄr:D tycker ni ska ta en titt. tack till moa som tipsa!


(klicka på bilden för att komma till sidan.)


turn back time

 
 
     
    

   

  

det här några saker som jag fått i julklapp/present (har glömmt att ta kort på endel saker) och jag är mycket nöjd!! man glömmer så snabbt vad man fått så det är ju bra att ta kort på det för att minnas.


den som dör får se


blir äntligen sovmorgon imorgon!! godnatt jag är helt slut...


good life

haloooo! har just kommit hem efter bio med amanda och astrid det var mycket trevligt!! vi såg new year´s eve och ja...den va väll ganska bra.
hände en ganska komisk sak idag hihiihh orkar inte berätta men det var som vanligt jag som tabbade mej...
imorn så far jag till piteå och badar med några tjejor blir nog bara bäst!! tänkte kanske lägga ut lite bilder på vad jag fått när jag fyllde år/julklappar om ni vill? isånnafall gör jag nog det imorn, kanske. sov nu gott allihopa!!


happy birthday


Grattis till mej!!!! 17 åriga mej.

jag dog lite grann men min själ började läka

har gått omkring halv sovande hela dagen idag...... kommer säkert hinna piggna till just innan jag ska sova. så att man somnar sent, så jag är trött hela dagen imorn. brukar bli så.


awsome

vad hela min dag typ har bestått av!!♥


the drogs don´t works
we don't care about the old folks

glömde säga att jag och amanda fick hjälpa världens sötaste tant igår. vi putta på hennes bil som hade fastnat i snön. jag vill också bli sådär snäll och söt när jag blir gammal. 


invisible

Dagens höjdpunkt.

att vänta på en buss som är 40minuter försenad. och när den väl kommer kör den bara förbi. ren lycka måste jag säga!! förfrusna tår och kalla ben. kul. tur att jag hade en vän vid min sida.


you're young until you're not

har inte haft tid att blogga eftersom mina kusiner har varit här. mycket kul har vi haft. firat nyår. åkt skidor för första gången i år. ätit hamburgare och pommes kanske fem gånger under mindre än en vecka. bott på hotell. tagit charmiga bilder med kusinerna mina. och bara haft de bra!!happy ending

nytt år, nya veckor, nya dagar, nya händelser, nya möten, nya skratt, nya tårar, nya drömmar, nya människor, nya chanser.


RSS 2.0