second chanse

sen jag skrev sisst har jag blivit några tröjor rikare, käkat fyra burgare, lovisa har ramlat i godishuset, min amanda har fyllt 19 och av mig fick hon trasa och tallrikar. jag har också ställt in min kärlek i garaget. nu ska jag fara och tröst äta lunch hos mormor. bajbaj 

tung metaller

vet inte var jag ska ta vägen när pappa äntligen tar tag i sak och nu har bokat tatueringstid. FINNS INGA ORD PÅ DET HÄR JÄVLA SPRÅKET (cpfuckingglad). var länge sen jag sprang/hoppade hemma som ett litet barn av glädje. ja senast va nog första mötet me bubblan som jag tyvär måste ställa bort (sad times yes). så imorgon händer farväl med bubblan och återförening me bureburgarn som var alldelens för länge sen. och på fredag väntar ume på mig fisan, ewe och cellan. alltså dom här tjejerna är mina favoriter. ville bara säga det. 
 

ge mig en kyss att bygga en dröm på

detta är det finaste jag läst på länge:
  • Isabell, 7 år: Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat.

home is where I am with you

jag har nu hål i tre av mina fem fungerande byxor, mitt spotify premium har tagit slut, hallowen kostym är inte inköpt, vinter jacka räcker bara över hälften av armarna och min mobil är så trög så jag överväger att sluta svara på sms och börja kommunisera över kanske mail? fyfan utgifteeeer alltså. och inga inkomster. alla som läser mitt otroliga cv ring upp och ge mig ett jobb? ni kan väll tänka över saken i alla fall;)?
 

roses realy smells like poo

10 saker jag tycker om

it´s black in the dark but it doesn´t mean it´s no colour

 har sparkat på löv i skogen i några kolometer medans jag filosoferat. ikväll kommer mina tjejor hit på lite kladdkaka som jag ställde mig och gjorde imorse. duktig är var jag är därför ska jag keep it going och sätta mig och göra vetenskaplig rapport (kommer inte hända) och byta en lampa. 
 

RSS 2.0