mitt år 2013

jag började som aldrig på någon "mitt år" inlägg har som haft fullt upp me Iphone köpande, mellandagsrea, burträsk, spark på sjö och bowling jajja busy women lol I know. så därför får de bli en sånhär:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

jaduu besökte krogen minsan, och gick och blev med körkort också!

fick äntligen sätte mig bakom ratten på denna ögonsten!

Har du några nyårslöften?

haha, få lite muskler på mina spinkiga ben och armar fast sånt där håller ändå bara till en vecka efter..

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

inte det, inte!

Vilka länder besökte du?

finland blev väl ganska välbesökt i somras av någon anledning. sen har jag ju besökt turkiet med mina fina brudar vilket var hur underbart roligt som hellst! längtar till återbesöket runt studenten. wiooo

Vilka datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

HA! jag och datum...

Största misstaget?

usch blä sånt skriver jag inte om!

Bästa köpet?

nu har jag funderat en lång stund, har jag ens köpt något vettigt i år XD eller jo turkiet resan och kanske hellström biljetten förästen!

helt klart en av höjdpunkterna i år!

Vad spenderade du mest pengar på?

bensin, mat och dricka helt klart! eller de jag la mest pengar på en och samma gång var utlandsresan! 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

jaaa mina underbara fisar allt vi gjort och hittat på, utlandsresan självklart sen skulle jag säga sommarens utflytt till birjerstugan var riktigt trevligt. BUBBLAN! åh finns så mycket som gjort en glad i år! 

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

har varit glad cirka jämt skulle jag säga. varit ett sjukt bra år alltså!

 
 

Blev du kär i år?

kärlek är såntdär hokuspokus som jag inte förstår, lol men nej de har jag icket! skulle väl va i bilen isånnafall.

Favoritprogram på TV?

gillar de mesta på discovery (tönt I know), annars har jag sett mycket på big bang<3, HIMYM, vänner. så mycket bättre gillar jag också!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

heheh jag hade hemma fest vilket var skitkul! bjöd mina bästa kompisar endast typ och då är det ju givet att de blir ett najs krök då. kom ihåg att jag fick massa Justin Bieber grejer (TACK tjejor loveu..), kladdkaksbok<3, tårta som åts upp på ca 3 sec sen la jag upp helvette tre insta där jag såg ut som en tragisk p12 så de åkte bort fort dan efter..

fast när jag tänker efter så var ju inte detta på min födelsedag för då hade jag magsjuka...

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre?

men ja finns det säkert men inget stort sådär som jag kan komma på nu!

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

har väl försökt se någerlunda acceptabel ut i civilisationen. 

 
Vem saknade du?

en av de finaste människorna jag någonsin lärt känna. så snäll, rättvis och helt tom på skitsnak! saknar dig fina klasskompis!

Den bästa nya personen du träffade?

känns som jag träffat mycke nya människor under detta året och lärt känna dom jag redan kännde bättre!


the great escape

och så var julafton över fick fina presenter utöver de jag redan skrivit om! börjat läsa lite ur "I kroppen min" som verkar vara finaste boken nånsin typ. annars gick vi ut nåra på allstar dan efter och har typ varit bakis till idag XD helvette börjar bli gammal och slut (16 dar till 19 :$) men de va fan skit kul! funderar lite på om jag ska skriva ensånhär sammanfattning av 2013 kanske. skulle va kul att ha kvar men dom är så jäkla jobbiga att skriva. men ska börja iaf så får vi ser om jag orkar skriva klart!
 
 
 
 

jag vet vad den sista jag älskar kommer heta

och så blev det tio minuter innan julafton. har knappt hunnit förstå att december är månaden jag lever i. men julklappar är kirrat och klart. jag och min finaste mamanda bytte klappar idag och jag känner att fan det kvittar vad jag får för klappar resten av julen för jag har redan fått det finaste. en lp skiva som är ompysslad till en drömfångare men det bästa är att på skivan står det "en vän du kan väcka mitt i natten". är inte det finaste på riktigt! har redan satt upp den på hedersplatsen i mitt rum. sen fickjag en jätte fin klocka också som om inte den där jäkla drömfångarn va nog. av mig fick hon iallafall ett kakfat som jag har konstruerat själv. köpt fina gammla rosa rosiga tallrikar som jag sen har gjort ett trevåningsfat med som är helt fylld me kakor! dehär med att byta julklappar och ha jullov kan va det bästa.
 
lägger in en bild på mig och lovisan som dricker varmchoklad bara för att jag bestämmer det.
 

don’t let anybody with bad eyebrows tell you about life

 
jullovet började med att jag och lovisa lurade celeste att jag kan vissla XD sen blev vi och eve bjudna på fika av Marie. jag köpte klart julklaprarana så nu är jag 100% done som även mina armar är....går snart av! sen är den där jäkla juridik uppgiften klar, jävla äntligen! har alltså somnat ifrån den cirka tre gånger i typ 2h varje gång. ikväll ska samma favoriter känna ingen sorg! fan va najje! 
 
 

om man ler och går jätte fort hinner ingen se att man är ful

 
 
åh vad dålig jag varit på att uppdatera men det är för att jag har 100% fullt upp jämt sen jag skrev sisst typ. har haft härskaringen maraton, hobbit prämiär, lucia vakaa, bakat, titta på lucia med min syrra som sjöng solo så fint (STOLTAST stora syster), kört lite folk hit och dit och köpt klart 80% av mina julklaprar. just nu ser jag sissta timmarna av musikhjälpen och snart beger jag mig mot staden då jag ska träffa min favorit sjukling över ett buremål.
 
 
 
 

its never to late to give up

alltså det här med att skriva om saker man inte tycker så mycket om de är fan omöjligt. försöker men lixom ger upp varanat ord och raderar det jag just skrivit. OCH ja de är samhäls uppgiften. ordbajsa är ett ord som jag inte förstår. sluta böla om dethär ta tag i dej själv och lär dig skriva klara! gå en kurs eller vafan. 
 

inget är logiskt för inget är magiskt

har fått hem tidning om högskola som jag mest bara vill spy ångest på! vill bara veta vad jag ska bli så jag vet vad jag ska plugga. för inte fan vet jag. annars firar jag ida som äntligen är vuxen, skjutsar folk mitt i natten i snöstorm, ser film och missar slutet, är och går i skogeN och har mest på mig mjukaste möjliga. 
 

RSS 2.0