dom kommer kliva på dej igen




why not?

 
 

om man ändå var lite rikare.....
det är OKEJ att skänka pengar till mej!! tshirt store om nån undrar.

sleeping is my new drug

hej på dej!! känns som jag är trött HELA tiden. blää. det är som att jag inte orkar nått, det ända jag längtar till på dagarna är att sova.... så tragiskt. nu ska jag se film. som jag förmodlingen då kommer att somna till...



så glad och sprallig som jag var när den här bilden togs vill jag va!!


carry you home

Har nu sett 2 säsonger (stavas det så hmm.....säsånger, sesånger skit samma) av my life as liz. hon är typ min idol så himmla cool. gillar den serien förutom att avsnitten är så jätte korta och att det bara finns två seasons (hahha kan stava det på engelska) än. är lagomt söndags humör typ trött, utråkad bla bla. har almänt tråkigt. kan inte bara nått hända. nått jätte oväntat. ha en bra första advent alla!!







 


if we all are alone then we have that incommen to

kommer inte på nått att skriva om..... är typ tom på ord. så ni får bilder istället.







Al I want for christmas is you


åhh varför är inte jag sådär snygg!!?!?:O orättvist....




waiting for the buss

sitter på skolan och väntar på bussen..... spännande och roligt måste jag säga!! eller inte alls. ska och äta hos mormor efter skolan hoppas hon bjuder på något gott!! efter det blir det gym och simträning och när jag kommer hem så blir det matteplugg hela kvällen :( buhu..



morning glory

GODMORGON!! har sovmorgon idag. skönt. har typ inget mer att säga. ha en bra dag alla!!


det som inte dödar mej blir jag starkare av

komm just hem från skolan. brukar vara jätte hungrig när jag just kommit hem men inte det! är typ över mätt. åt väl för mycket palt haha. hade lite undervisning hur man äter palt på bästa sätt idag på lunchen. annars så har väl dagen varit bra. såg film på naturkunskapen och hahah dom hade filmat på olika "landskap" som jag fick till att det såg ut som glass, choklad m.m asså jag borde nog tänka mindre på mat märker jag:$ aja hade prov i svenska om referat idag och det kändes bra. och ikväll ska jag se wall e hihi har aldrig sett den men den såg så bra ut så!!


MUMS♥


tappat hjärtat i knät



glöm inte bort att ta några nya andetag då och då. det kan va bra för hälsan.

allt var svävande men nu så ser jag klart

Asså va?!?! nån som förstår sej på HMs nya kläder (colage, haha vet inte hur man säger)? är det nått förskolebarn som har skapat det?? och har bestämt priserna?? fransar, tapet tyger (jag tycker då det ser ut som de:$), hawaitema, helt sjuka priser och bara otroligt fult. kom igen bättre kan ni!! får typ mardrömmar om det ska fortsätta såhär........


i varje sprika sprids ljus

Saker som händer en vanlig dag för klara:
*att slå i armbågen järnet i skåpskanten rakt på cp punkten. ett ord. AJ
*att man tvär somnar på en gympa lektion (okej det var avslapning men ändå).
*att när man stoppar i laddarn i mobilen men det laddas inget, när en amanda gör det funkar det som det ska.
*att man glömmer gymkort och måste vända efter halva vägen dit (jobbigt!!)


 en till sak som ofta händer när jag ska göra det här


är att det blir såhär:


polyyyy

sitter på skolan och blir mobbad av mina klasskompisar......bara för att jag tycker om polly och att sju stycken blir lika mycket som en eftersom dom tar slut så fort.

butterfly

haloo! har just varit ute och sprungit gick inte så bra men. idag måste jag plugga har alltså två prov och en inlämmning i veckan. åhh känndes jobbigt är så himla dålig på att plugga..... igår såg jag och frida "the butterfly effect" och tyckte den va riktigt bra så den tycker jag ni ska se!! gillar filmer som man måste tänka lite i, som man först förstår i slutet.


snö faller ner från himmelen

ÄNTLIGEN SNÖ!!!!! det är inte mycket men det är snö. glad blir man ju. åhh får sån jul känsla vill bara upp till stan och köpa julklappar, julpynta och äta ton med julgodis. följde med pappa och lillasyster till stan idag och fick då en julkalender plus ischoklad (visst heter det så:$). nu ska jag he på julmusik och leta julklappar på internet.
hahah okej inte så mycket snö men ändå......

we can change the world

två bilder från idag:
sov i fläter inatt så jag fick lite lockigt hår. hihihi kul. hittade det här fina jordgloben på indiska så hiiiiimla fin den va!! måste typ önska mej i julklapp eller nånting. indiska för hundra kronor för er som undrar. Annars har det inte hänt så mycket idag. Ska se idol ikväll med några klasskompisar blir nog skoj.

det är så jag säger det


beauty and the beast

hej på dej!! hur mår du? själv känner jag mej som en betong klump. Som om att jag sjunker genom golvet när jag går.... träningsvärk? ja!!! Och mer kommer jag nog få. Förstår om många är avis. Hjälpte min lillasyster att klä  ut sej imorse. Tycker sånt är så kul:) Hon var belle i skönheten och odjuret. så här fin var hon↓

hungry as hell

hallå!! sitter i soffan och väntar på mat. Är lite hungrig efter vintersoppa som vi fick idag... hmm undra varför den va ju sååååååå god. alltså vintersoppa låter inte det som typ nå slask, löv, snö blandning som man gjorde när man va liten och hade "restaurang" ute och man tog vad som fans? Nä nu kurrar magen och pappa ropar att det är mat så bye bye.
mat konst som jag gjorde för ett tag sen. hehe

water for elephants

Elefanter är mycket fina. typ klumpigt fina. Dom tycker nog själva att dom bara är stora, klumpiga och skrynkliga men dom passar i det. jag tror jag ska önska mej en liten elefant i julklapp.

hålla hand tills skeletten blev damm

Vet du vad det är som går och går, lika säkert som hjärtat slår?

Vet du vad det är som går och går, döljer och läker alla sår?

Tiden talar inte för nån, tiden bryr sig inte om nån.

Den är olidlig och tyst, stöddig, tiden vet att den vinner till sist.

 

 



learn to fly

Blev ingen skola för mig idag. Mådde inget bra imorse men nu är de över. jippie. Så imorn blir det skola som vanligt. Har mest kollat på the big bang theory. Får se om jag orkar göra lite läxa snart......

two hearts beats as one

Ny bra musik ska ni få nu!!
Säkert! har gjort en skiva på engelska, alltså översatt hennes "gammla" album Facit till engelska. visste inte om det skulle bli bra att översätta rakt över till engelska men de vart det ju!! min favvis från skivan↓
Deportees, har inte lyssnat så mycket på dom förut men tyckte om det här nya albumet var mycket bra!

Anna ternheim♥ oj vad jag gillar hennes musik, lugna och fina låtar. Gillar hennes tidigare album bättre än de nya men nog va de nya också bra. här är en låt från hennes nya album↓

army of dreamers

Idag har jag och min fru Frida gått på stan. måste ha varit ca. hundra år sen sisst. Köpte inte så mycket men en tshirt från HM följde med hem. åt på subway gjorde vi också. Ikväll kommer några classmates hit det blir nog trevligt! förutom att vi tydlingen bara ska se skräckisar hmmm. Tycker jag kan få klämma in en barn film mitt i nån skräckis så det inte blir lika läskigt. åhhh skräckisar är ju bara jobbigt att se. usch.
här har ni mina favvis barnfilmer för tillfälet↓
skattkamarön♥
dumma mej♥
hitta nemo♥
lejonkungen♥
Peter pan♥

Help me close my eyes

Då blev det fredag. Yeeey!! slutar tolv på fredag Oj så skönt det är. vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men gissar att det blir idol. kanske får hit nån kompis.
ja tack!! till att få denna hud färg igen:D

what if happines doesn't show upp?

How I meet your mother ♥
the big bang theory♥
the 70's show♥

It´s not the fall that hurts, It´s when you hit the ground

Har just sett sissta robinson avsnittet och jag tycker det var väldigt orättvist. Deltagarna från "förr" fick ge tyngder på dom återstående deltagarna, vart jag sur att dom gjorde som dom gjorde och inte alls tänkte på vilka som redan hadde fördelar t.ex. styrka. En tjej är redan i underläge men sen så måste hon få mest vikt ändå! hahah det här kanske inte va så intressant men vart lite tvär sur.
hadde borstade just tänderna innan kortet vilket förklarar mitt fantasktiskt vita leende. fiskbensfläta hadde jag idag. gillar det.
Va och gymma+simma efter skolan så jag är trött och slut men mycket stolt.
så ja lovisa, du har nog rätt med det där om att jag är stor och stark! musklerna växer för tillfället.

god put a smile upon your face

åhhh önskar att jag kunde dansa så.....

jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

jag älskar musik!! älskar att man kan drömma sej bort när allt inte är som man vill att det ska vara. Att man helt kan ändra sitt humör med musik. Önskar att jag kunnde nått instrument men de kan jag inte. buhu. jaja hadde tänkt tipsa om lite musik som jag lyssnar på nu.

I am still waiting for Christmas


I like my Brain.

Dagen har mest varit braig! har lekt idol/nyheterna, ritat mat så jag blev hungrig, ätit på subway♥ (fick två kakor ist för en), skrattat och ätit god middag. Fast tyvär så missade jag bussen med ca 100m så vart tvungen att vänta ett tag. men de är nog de enda dåliga med dagen.

Tänkte tipsa om två bloggar.

Här hittar ni min kompis amandas blogg!! Hon som har gjort blogg designen åt mej. hon är så duktig såå
här hittar ni min jäkligt coola kusiin moas blogg. hon är bara underbar.

mej+kladdkaka=hjärta

Hoppas ingen har missat att det är kladdkakans dag idag!!♥
jag älskar verkligen kladdkaka, när jag var som mest förälskad åt jag det kanska 3-4 gånger i veckan.
knubbisklara!! nä men kladdkaka är jäkligt gott. efter skolan for vi några ur klassen och åt kladdisar. MUMS
En suddig Lovisa och en mycket mastig Devils cake hahah
Inte för att skryta men jag är rätt så bra på att göra kladkaka själv.
En som är väldigt lätt att göra pluss att den går snabbt att göra är denna↓
Nu ska jag gå upp till Amanda, vi ska göra kladdkaka hmmm oväntat??

Desert flower

Har just sett filmen "En blomma i Afrikas öken" som är baserad på en verklig historia.
Den va sjukt hemsk. Orättvis. Man fattar inte hur svårt kvinnor har det över hela världen!
Att alla inte har samma rättigheter fast det borde vara så.
Hon det handlade om^^ tycker ni ska ta och se den!!

And if I am Ugly, then so are you

Godmorgon!! då blev det sissta dagen på lovet.... känns som man inte har hunnit göra så mycket men det har varit riktigt SKÖNT.
Den största utmaningen imorn är ju hur jag ska ta mej upp ur sängen!! egentligen är jag ingen person som sover länge t.ex. så har jag sovit som längst det här lovet till halv tio. Men om jag inte får vakna av mej själv eller måste gå up direkt så är jag inte morgonpigg.
Åhh kan de inte börja snöa snart?!!?!

THE BEGINNING

Det här är alltså mitt första inlägg på min första blogg jag och har ingen aning vad jag ska skriva om.
kan ju börja med att lägga in en väldigt charmig bild på jag och Amanda (som också gjorde min design, TACK♥)

nu ska jag gå och äta skumtomtar med polka smak! MUMS♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0